MENU
Fashion,London,Outfits

White shirts

12:04 | December 28, 2016

Citizen of Humanity jeans, Caroline Constas shirt, Sergio Rossi shoes

One of the major trends for this year has been white shirts with a twist. And it is really something I find myself loving and will keep on wearing a lot in 2017. I absolutely adore this Caroline Constas one but also have a similar one from Victoria Beckham that you would have seen in a previous post. Both will come with me for fashion month for sure!

En av de stora trenderna för detta året har varit vita skjortor med en twist. Men det är någonting som jag verkligen ser mig själv fortsätta bära under 2017. Jag älskar verkligen den här skjortan från Caroline Constas men har en liknande från Victoria Beckham som ni nog har sett i en tidigare post här på bloggen. Båda kommer följa med mig under fashion month känner jag!

6 Responses to “White shirts”

    • johannaolsson on

      Jeansen är underbara och så mjuka! Jag har storlek 24. De töjer sig lite när du använder dom så vill du ha dom tight ta en storlek mindre än normalt. Vill du dom ska sitta som på mig så kör din vanliga size :) Blusen har jag en XS!

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)