MENU
Outfits,Stockholm

Grey Cashmere

8:54 | January 7, 2016

JohannaOlsson-Greycashmere1JohannaOlsson-GreyCashmere-2JohannaOlsson-GreyCashmere3Wearing all grey in Stockholm with my Tamara Mellon boots and a grey cashmere poncho from Zara. I’m really tired of my hair these days and feel like I need to color and cut it again. Please help me – what do you think? Highlights? Shorter? Because that’s what I’m thinking! I have an appointment next week and I want to do some sort of change.

Har på mig helgrått med mina Tamara Mellon Boots och grå kashmir poncho från Zara. Är förresten så sjukt trött på mitt hår just nu och känner att jag måste färga och klippa det igen. Inte så kul när jag gjort det för typ inte ens en månad sedan. Hjälp mig lite – vad tycker ni jag ska ha? Jag funderar på att lägga i lite slingor igen och klippa det kortare. Jag har en tid nästa vecka på en ny salong jag vill testa och känner för en förändring.

25 Responses to “Grey Cashmere”

 1. Rebecca on

  Klipp håret till axlarna så det ligger precis på axlarna sen tycker jag du borde testa någon ny färg som ljus guld nougat brun nyans på massa balayge slingor det vore super fint..

  Xoxo
  REBECCA

  Reply
 2. steven on

  You’re hair looks amazing, I would recommend to leave it alone. From a guy’s point of view, we love when women have long hair and judging from the photos it’s a perfect length. If you want a change add some light lights or grow bangs. If you really want a change; be different and go red. You would look so good as a redhead and men find it very alluring.

  Reply
 3. Hunnies74 on

  Nooooo, don’t go for highlights, you look sooooo much better with dark hair, really. But a bit shorter (like a lob) would look gorge on you! :) :)

  Reply
 4. Modesty on

  SORRY!!,men wtf på kommentaren från Steven?! Seriöst……saker folk kommenterar ibland alltså -.- Snacka om att verkligen generalisera och DESSUTOM hävda alla dessa män som verkar tycka en massa hahahaha! förlåt för att jag kräkte av mig lite på det…. <3

  Tycker din hårlängd och hår är fantastiskt!!! Och jag brukar var big fan av kortare frisyrer men ditt är så sjukt fint och är verkligen typiska bilden av "hårinspo" för mig! <3
  Du skulle verkligen passa i kortare med!Du har otroligt fina linjer i ditt ansikte och dem framhävs bättre i kort hår ! Men jag gillar när det är mörkt, kanske ska bli lite mörkare? mörka slingor istället för ljusa :D

  Reply
  • johannaolsson on

   Steven, she only reacted to the fact that you said “all men” had the same opinion. For example saying all men loves long hair on women could be upsetting for someone with short hair. And besides it’s untrue because we all have different opinions about what looks good. There are a lot of men out there that loves short hair on women, or doesn’t like red hair for example.

   I think your reaction to this is a bit unsettling and I don’t want those kind of comments on my website.

   Reply
 5. Craig on

  I think Johanna is one of the most beautiful, fashionable, stylish and influential bloggers out there. Only thing missing in the pictures is one of those chunky designer Michael Kors/Guess watches to set of all the wonderful clothes/styles. I think this would compliment her haute couture look and place her further amoungst the fashion elite. Just my personal opinion as a fashion lover- no offence intended. Keep up the great work Johanna-have a lovely weekend.

  Reply
 6. Linn on

  Åh jag vet inte! Men som många skrivit så lite kortare hår (Max 10 cm kortare) sen liiiite ljusare, nu till “våren” eller är det bara jag som inväntar vår nu? Haha

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)