MENU
Fashion,Outfits

Green combo

12:41 | August 28, 2015

JohannaOlsson-outfit4 JohannaOlsson-Outfit3 JohannaOlsson-Outfit1 JohannaOlsson-Outfit2IMG_9705 JohannaOlsson-Outfit6IMG_9691
Äntligen fick jag ha på mig mina jeans med mina nya skor! :) Dom passar inte perfekt i färgerna men det ser bra ut i alla fall tycker jag! Idag åker vi ner till Skåne till bröllopet. Det är en av våra säljare och vän på Cube som ska gifta sig! Kommer bli så kul och fint. Jag hittade faktiskt en klänning i min garderob som jag helt hade glömt bort som Designer Remix skickade till mig. Så den kommer jag ha på mig! :) xx finisar.

Finally got to wear my jeans with these shoes! :) They are not the perfect color match but they look good together anyway! Today we are heading down to south of Sweden to the wedding of one of our sales people and friend Cissi who is getting married! Will be fun! I found a dress in my wardrobe I completely forgot about that Designer Remix sent me that I’ll be wearing! xx babes.

I’m Wearing:
Sunglasses: DITA
Bag: CHLOE
Jeans: RIVER ISLAND
Shoes: SCHUTZ
Tee: ATM (on sale!) 

9 Responses to “Green combo”

 1. Bella on

  Ett tips är att använda hudfärgad bh så syns den inte :) Hoppas du fotar på bröllopet så vi får se klänningen :) Snygga byxor och skorna är så fina!

  Reply
 2. pimpong on

  Min 4-åring såg det här inlägget och bara: ” Men mamma, där är ju du! Varför är du med där? ”
  Det tar vi som en komplimang and leave it at that… #ItsDemShuus… #AlwaysAboutShoes

  Reply
 3. Vivi on

  Hej vackra! Jag letar som en galning efter jeansen du har på dig från river Island, men verkar inte hitta rätt? Är det deras molly jeans? Och vilken färg beskrivning har dem? De du har är skitsnyggga !!
  Puss

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)