MENU
Fashion,Outfits

Wearing black

13:44 | June 22, 2015

outfit.blacksummer johannaeo_blacksummeroutfit3 IMG_5241johannaeo_blacksummeroutfit2johannaeo_blacksummeroutfitjohannaeo_blacksummeroutfit1
Unfortunately summer hasn’t really started in Stockholm yet and the most summery outfit I feel like wearing is my black leather shorts. They are a must every summer for me! :) Got them vintage a couple of years ago and then had them tailored. Today I’m taking lot’s of things to the tailor that I have just been piling up at home. Truth is I need most things tailored, especially pants, but it is just one of those things I never get around to do. I’m sure I’m not alone, haha. So before my closet gets installed I want things to be perfect and actually fit me. Sometimes even tailoring a t-shirt can be a well worth investment, it might seem silly but it doesn’t cost much and it will look so much better. Later guys, xx.

Tyvärr så har sommaren inte riktigt satt igång i Stockholm än och den mest somriga outfit jag har lust att ha på mig är mina svarta skinnshorts. Dom är ett måste varje sommar för mig! Köpte dom vintage för ett par år sedan och sydde sedan in dom hos en skräddare. Idag ska jag ta massa saker till skräddaren som jag bara har samlat på hög här hemma. Sanningen är att jag faktiskt behöver skräddarsy det mesta för att det ska passa mig. Speciellt byxor. Men det är en sån sak som jag skjuter upp alldeles för länge, haha. Tror inte jag är ensam om det. Men innan jag får upp garderoben här hemma så vill jag att alla mina saker ska passa mig. Ibland kan det till och med vara värt att sy in en t-shirt hos en skräddare, det kanske låter lite löjligt men det kostar inte alls mycket och den ser så himla mycket bättre ut om den sitter rätt. Ett litet tips! Puss på er.

Wearing:
Shorts: VINTAGE
Sunglasses: STELLA MCCARTNEY
Shoes: ASH
Bag: LOUIS VUITTON
Tee: ENZA COSTA
Watch: ROLEX

13 Responses to “Wearing black”

  • johannaolsson on

   Skorna hittar du från länken :) dom har liknande på Zara tror jag. Kolla skinnshorts på Ebay! Där finns massvis. Jag köpte mina där :)

   Reply
 1. Maya on

  Hi Johanna,

  I just adore you and your effortless style ! Could you make a post about dressing best for all bodytypes?
  Or how you dress perfect even with not the biggest wallet?! Would be so nice to get more tips from you !!xoxo

  Reply
 2. Hanna on

  Vilken kamera använder du till dina outfit bilder, eller ja, i stort sätt alla bilder för att alla är så fina haha! Tack på förhand! <3

  Reply
  • johannaolsson on

   Har lite olika kameror men just outfitbilder tar jag alltid med min Canon 5d mark. Till har jag oftast mitt 85mm från Sigma. :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)