MENU
Fashion,Outfits

trench and leather

18:58 | February 22, 2015

kk hhh JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.40.1
HI GUYS, I also paired this jacket with a leather look. Since it has some leather details on it. I really loves trench coats with leather over all and I also like this look a lot. A major tip for me during the coat-season is to go with neutrals underneath from head to toe. So you want a top that matches your pants and goes all the way up to your neck so you don’t look to cold or “bare”. My favorite colors to do this with is black, white, nude and navy (okay those are my favorite colors always). But I was so happy when finding this basic top from Karen Kane. Works with all my black pants and underneath basically every coat! Perfect item.

HEJ HÖRNI, JAG parade också ihop den här jackan med läder i den här outfiten. Den har faktiskt läder detaljer på sig också och enligt mig är det en riktigt snygg kombination med trench och läder. Så jag gillar denna outfiten! Ett tips från mig under kapp-säsongen är att para ihop din kappa med heltäckande neutrala färger under till. Tycker det är riktigt snyggt när man kör en och samma färg head-to-toe. Så man vill ha en topp som matchar sina byxor och som går hela vägen upp till halsen så att man inte ser frysen eller “bar” ut. Mina favorit färger för denna look är svart, vitt, nude och navy (okej, de är mina favorit färger när det gäller allt). Men jag var i alla fall så himla glad när jag hittade denna toppen från Karen Kane. Den funkar med alla mina svarta byxor och med i stort sätt alla kappor. Perfect item!

The outfit:
Shoes: JEFFREY CAMPBELL (here)
Leather pants: DAVID LERNER (here)
Trench: OUI (here)
Bag: PHILLIP LIM
Sunglasses: YSL
Top: KAREN KANE

 

Lots of Love, J

Follow me on bloglovin

 

7 Responses to “trench and leather”

 1. Zana on

  Hey Johanna! Jag har relativt nyligen hittat hit och tycker att du har en spännande blogg, (och liv för den delen).
  Gick igenom din blogg lite och märkte att du lagt upp videon där du svarar på frågor osv. Vad hände med dom? Tycker det hade varit intressant att de dom.

  Reply
 2. Isabel on

  Denna blogg kommer nå toppen så jävla lätt, har till och med laddat ner den som ikon till hemskärmen på mobilen för att jag behöver tillgång till den. Bäst!

  Reply
 3. Amanda on

  Hej Johanna!

  Hur bestämde du din jacka?
  Jag var påväg att köpa hem den från sidan du länkat men såg att dom skickar inte till Sverige.. Så synd, finns inte så många snygga Trench Coats som jag sett.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)