MENU
Fashion,Outfits

Casual

18:52 | January 31, 2015
JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.24.1 JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.24.2

I WENT WITH navy blue and nude colors for this one. Hope you’re having a great Saturday, I’m just at home working today. Not super exciting. But I think I’m finally going to order a bag today though that I have been looking for forever. So that’s making this Saturday a bit more fun for me ;)

JAG KÖRDE PÅ marinblått och nude färger i denna outfiten. Hoppas att ni har en toppen lördag! Jag är bara hemma och jobbar idag. Inte jättekul. Men jag tror att jag ska beställa en väska idag som jag har letat efter så länge nu. Så det gör den här lördagen lite mer roligt för mig i alla fall ;)

Lots of Love, J

Follow me on bloglovin

7 Responses to “Casual”

  1. Marta on

    Hej,
    Jättefin stil du har! Tänkte bara fråga vart kappan är ifrån? Tycker den er superfin och är på jakt efter något liknande!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)