MENU
Fashion,Outfits

HAPPY FRIYAY!

14:15 | January 30, 2015

JOHANNAEMMAOLSSONOUTIFTS2015.24.3 IMG_3334 IMG_3365 IMG_3386THROWING ON A pink hat today – just because it’s friday! I have always wanted a pink hat for some reason. I imagine myself wearing it in Paris this spring, eating macarons and having some champagne watching the eiffel tower, preferable  on the balcony of Shangri-La. So glad I found this one at lackofcolor. Hope you will have a great Friday babes!

ROSA HATTEN ÅKTE på idag – bara för att det är fredag! Jag har alltid velat ha en rosa hatt av någon anledning. Jag föreställer mig själv ha på mig den här i Paris nu till våren, käka lite macarons, dricka champagne medan jag kikar ut över eiffel tornet, helst på balkongen av Shangri-La. Så glad att jag hittade denna hatten på lackofcolor. Hoppas att ni alla får en toppen fredag babes!

I was wearing:
Jeans: NOISY MAY (I’m in a 25, they are very tight)
Jacket: ASOS PETIT
Hat: LACK OF COLOR
Shoes: CHRISTIAN LOUBOUTIN (similar)
Sweater: MORRIS
Sunglasses: ELIZABETH & JAMES

Lots of Love, J

Follow me on bloglovin

 

5 Responses to “HAPPY FRIYAY!”

 1. Katarina on

  Älskar, denna look!
  Du har alltid fina outfits:)

  Vad tog du för strlk på hatten, och hur långt tid tog det med leveransen?

  Tack för en topppen blog!

  Reply
  • johannaolsson on

   Tack! :) Jag tog en medium för att vara på den säkra sidan, haha inte en aning vad jag har för hatt storlek. Leveransen varierar beroende på vilken metod du väljer. Tar man express ska det ta max 4 dagar :)

   Tack själv för att ni är så fina!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)