MENU
Fashion,Outfits

All black

20:29 | January 26, 2015

Johanna_25Johanna_11Johanna_32Johanna_36I WORE THIS look for the first day at Stockholm Fashion Week that I styled for Zalando. Love this coat by Guess with the patent plack pumps. And this jumpsuit fits like a glove! My favorite show of the day was without a doubt Carin Wester!

FÖRSTA DAGEN PÅ stockholm fashion week bar jag den här outfiten som jag stylat för zalando. Älskar den här jackan ifrån GUESS med de svarta pumpsen. Så fint! Och den här jumpsuiten sitter verkligen som handen i handsken! Den bästa visningen från dagen tycker jag helt klart var Carin Wester!

The outfit:
Coat: GUESS (link)
Shoes: BALLY (link)
Sunglasses: YSL (sold out)
Jumpsuit: G-STAR (link)

Lots of Love, J

Follow me on bloglovin 

8 Responses to “All black”

 1. DK on

  Hi Johanna! Your style is absolutely perfect. It is so clean and stylish, I like the most. Among other Blogger you are by far my favourite! Would you mind to tell me how tall you are? You are such an inspiration, and I ask myself if I could wear the same keeping the proportions of the outfits. I’m 164cm… Thank you!

  Reply
 2. g on

  Help mee! SNYGGA träningskor??? Var, hittar bara vanliga tråkiga, ska köpa ett par sånna för funktionen, men sen behöver jag ett par snygga som kan vara nice att dra på sig om man ska ta en powerwalk på stan eller bara ut och gå men ändå vill känna sig fancy. love

  Reply
 3. Angie on

  Älskar din stil! Ingen annan bloggerska kommer i närheten!! Tack för all inspiration. Kan du inte ibland göra som Sofie Fahrman och ge tips om var man hittar dina kläder “on a budget”?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)