MENU
Fashion,Outfits

Over the knee GZ’s

8:35 | November 18, 2014

IMG_1088
I’M OBSESSED WITH over the knee boots this season. But picking the right pair hasn’t been that easy. And by the time I had decided on a pair – they were sold out. My usual luck. So when I saw these Giuseppe Zanottis I knew I had to have them. At first I was thinking to buy a black pair (need to have that too though) but I actually like this color a lot. As they work perfectly with my current hair color, and goes well with grey and brown. They will look gorg bare legged too!IMG_1051IMG_0931 IMG_1085 IMG_0824
Now I just need to find some grey pieces to match as I feel that would be the best combo!

The outfit:
Shoes: GIUSEPPE ZANOTTI (here)
Jeans: FRAME
Sweater: VANESSA BRUNO
Jacket: WHISTLES (here)
Sunglasses: YSL (sold out)
Watch: ROLEX
Bag: 3.1 PHILLIP LIM

Lots of love, J.O

 Follow me on bloglovin

15 Responses to “Over the knee GZ’s”

 1. sanna on

  Johanna, vad har du för strl på den svarta toppen/linnet från marlene birger?
  är de små i strl? jag har normalt sett 36 i toppar, vad tror du om small?

  Reply
  • johannaolsson on

   Jag har XS. Alltså det är ju i stretch. Så kommer sitta tight. Känner du inte att du är obekväm i att det sitter tight tror jag det kommer funka skitbra!

   Reply
  • johannaolsson on

   Jag vet inte om jag säger att jag bara köper vissa märken? Jag föredrar dock high end märken framför highstreet. Men kan självklart köpa det ibland också.

   Reply
   • sanna on

    att det ska vara så fel/syndigt/dåligt att gilla dyra saker? =/
    är man en sämre människa för det? folk verkar resonera så. man måste alltid föravara sig när man pratar om märken. och tvärtom, är man en god människa bara för att man gillar “billiga” märken?

    Reply
    • johannaolsson on

     Eller hur?! Folk verkar tro att bara för att man handlar billiga kläder så bryr man sig istället mer om “de viktigare sakerna i livet” medan om man spenderar mer pengar på kläder så är man ytlig och bryr sig bara om kläder.

     Reply
     • maja on

      Tycker det är ett väldigt dåligt argument ni kommer med som inte håller. Givetvis kan man köpa märken och man är ingen bättre eller sämre människa för det, folk som ofta handlar DYRA märken verkar tro sig vara bättre än alla andra. Därför undrar jag varför man måste påpeka att man handlar ett visst märke, HM är ett märke, GINA TRICOT är ett märke.. lika mycket som alexander mcqueen är ett märke. En dålig tanke ni har som tyvärr faller platt. Det är också rätt löjligt att gå runt och skryta om att man handlar dyra märken när man inte ens har råd att köpa hälften av det med egna pengar.

     • johannaolsson on

      Hade jag haft en outfit från H&M eller Gina Tricot hade jag givetvis skrivit det också precis som jag gör med mina andra kläder. Om det upprör dig så mycket jag inte har kläder därifrån, som jag för övrigt betalar själv, så föreslår jag att du läser en annan blogg.

     • sanna on

      Ja, precis. Och det tänkandet är svartvitt. Varför måste det ena utesluta det andra? kan man inte gilla dyra saker OCH bry sig om barnen i afrika? nähä, det går inte tydligen.
      och vem säger att saker är lycka? ingen, men saker är KUL, och man ska njuta av livet och man lever en gång. Alla vet väl att saker inte är lycka. Men om man hittar en snygg versace tröja (t.ex) varför inte bara köpa den? Det är en STARK fördom; dyra saker=ytlig.
      Köp, Njut, ha kul!

Leave a Reply

 • (will not be published)