MENU
Fashion,London,Outfits

Black outfits & red phone booths

14:37 | October 6, 2014

IMG_7228 IMG_7229 copy IMG_7286 1 IMG_7268
KAN MAN HITTA en mer perfekt bakgrund än denna? London I love you! Saknar att ha detta som mitt hem nu mer än någonsin, men jag får åtminstone njuta av ett par dagar här nu. Och nyckeln till en bra res-garderob är svarta eleganta plagg. Älskar dessa flatsen och min nya kappa från Filippa K. Den är så himla fin öppen som stängd.

COULD YOU GET a more perfect scenery than this? Definitely hard to beat! Miss having this as my home, but I get to enjoy it for a couple of days now at least! And the key to having a good easy to wear traveling wardrobe is wearing a lot of black classic pieces. I love these Salvatore Ferragamo flats and this amazing coat by Filippa K. It’s so simple but yet perfect and it looks amazing open as well.

I am wearing:
Flats: SALVATORE FERRAGAMO (here)
Pants: ZARA (here)
Coat: FILIPPA K (here)
Sunglasses: GIVENCHY
Bag: RALPH LAUREN (here)

 

Lots of love, J

 Follow me on bloglovin

9 Responses to “Black outfits & red phone booths”

Leave a Reply

  • (will not be published)