MENU
Fashion,Outfits

Cut outs

20:43 | September 28, 2014

IMG_4615
PRECIS SOM JAG trodde så blev jag sjuk! Hade mitt River Island event igår och sen blev jag sjuk. Ändå så skulle jag gå ut och äta middag med min pojkvän på Brasserie le Rouge. Bad! Ligger på soffan nu och kan knappt röra mig. Jag ville i alla fall berätta för er hur mycket jag gillar mina nya jeans och den här tröjan med cut out detaljer. Dom är så fina tillsammans också! Och dessa jeansen sitter verkligen perfekt på mig också då dom är från Asos petit kollektion. Sen är dom sådär lagom hårda också.

JUST LIKE I though: I got sick! Straight after my River Island event I came down with a cold. Buhu! But still went out to dinner with my boyfriend yesterday at Brasserie le Rouge.. bad! On the sofa now and can barely move today. Any way, wanted to tell you how much I love my new jeans and this sweater with cut out details. They look great paired together! And these jeans fit me perfectly since there from Asos petit collection.IMG_4662 IMG_4663 IMG_4626 IMG_4731 IMG_4755
Och jag älskar den här pälsiga snyggingen från little liffner. (här)
And I love this furry little cutie by little liffner. (here)IMG_4770 IMG_4605

The whole outfit:
Shoes: CHRISTIAN LOUBOUTIN
Jeans: ASOS PETIT (here)
Sweater: WON HUNDRED (here)
Sunglasses: GIVENCHY
bag: LITTLE LIFFNER (here)

 

Lots of love, J

 Follow me on bloglovin

13 Responses to “Cut outs”

 1. Suz on

  Snygga jeans!
  Far man fraga vad du bestallde for storlek? Tror vi har samma storlek och eftersom jag aldrig bestallt byxor online maste jag ga efter dina matt :)

  Tack pa forhand.
  Xx

  Reply
  • johannaolsson on

   Jag har 24 i dom men får trycka in mig i dom men dom är hårda så dom trycker in allt haha! Jag älskar dom. Good luck! xx

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)