MENU
Beauty,Hair

Deep side part pony

17:41 | October 11, 2015

JohannaOlsson-Tresemme123 JOhannaOlsson-Tresemme16JohannaOlsson-Tresemme1-2JohannaOlsson-Tresemme111JohannaOlsson-Tresemme1234JohannaOlssontresemme1 johannaeolsson-tresemme55Tresemme111Here is my last look that I styled for TRESemmé. This time I have used their perfectly (un)done seafoam to get a sleek feel to my look when I have styled it a la Dior FW 15 which is a look I really enjoy right now. I have my right side combed backwards and my bangs in a sleek deep side part. I have used some hair-extensions to get my hair extra long for the pony that I have placed low and centered, and then let the hair be on the left side. Simple but beautiful! If you would like to see more looks that I have created for TRESemmé you can check out these videos below.

I’m wearing Parker top and pant with my new Paul Andrew shoes.

Här är min sista look som jag har stylat för TRESEmmé. Denna gången har jag använt deras perfectly (un)done seafoam för att få en sleek känsla på min do som är stylad a la Dior FW 15. Detta är en look som jag verkligen gillar just nu, enkel men fin! Jag har min högra sida kammad rakt bakåt med en djup sidbena på min lugg. Sedan har jag använt lite hårförlängning för att få själva svansen extra lång som jag har placerat lågt och i mitten. Håret har jag låtit ligga på vänsta sidan. Super enkelt! Om ni vill se mer looks som jag har stylat för TRESemmé så kan ni kolla in dessa klipp nedan.

Jag bär Parker topp och byxor tillsammans med mina nya Paul Andrew skor.

 

7 Responses to “Deep side part pony”

 1. Emma on

  Tack för dina “instruktionsvideos!! Älskar denna typen av inspiration och tips från dig. Har redan sett den översta (flera gånger ska tilläggas). Super snyggt! Men har inte funnit dessa tresemme produkter. Min frisör hade inte dem och inte sett de någon annanstans heller? Vart köpte du dina?

  Tack för en toppenblogg!

  Reply
  • johannaolsson on

   Tresemme är ett drugstore brand så de ska finnas i vanliga butiker så som ICA etc! :)

   Åh va kul att du gillar det.

   Kram!

   Reply
 2. antonia on

  wow johanna! i totally missed this post yesterday. this is such a high fashion looking outfit. so classy, feminine and elegant with still an edgy touch because of the fringed boots. i love that so much. everything! your hairstyle, the wonderful top, the pants (especially how they fit) and this amazing new boots. i now totally understand that you bought them and not the other ones you blogged about a few days ago. even though the other ones are still wonderful as well. just wow!! i am lost of words <3

  Reply
 3. Sophie on

  Du har vel tilfældigvis ikke et link til bukserne? :) Det er simpelthen så flot et outfit, og du ser som altid godt ud! :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)