MENU
Fashion

Bonjour Paris!

23:03 | September 29, 2017


Hi loves! Now we are at the end of fashion month which is in Paris. I always love coming here and I think I fall in love a little bit more with this city every time I come here <3 Something else I have been loving lately is blazers in different prints! Below you’ll find links to my favorite ones at shopbop that has a sale going on right now where you can get 25% off with the code EOTS17! 

1. Laveer, 2. Smythe, 3. 63974. Laveer, 5. Norma Kamali6. R13

8 Responses to “Bonjour Paris!”

 1. Louise on

  Hej Johanna!
  Tänkte fråga såg att du hade ett par snygga Agolde jeans på dig, som jag tänkte passa på att köpa nu på Shopbop. Undrar bara hur de är i storlek har du storlek 24? Är det de som heter Riley High Rise Straight Crop Jeans. Undrar även om den aprikosaktiga stickade tröjan du burit till svart kjol är därifrån? Tack för all inspiration du är bäst! 😊

  Reply
  • johannaolsson on

   Hej Louise, det är storlek 24! :) Den är tyvärr inte det. Har köpt den i Shanghai på ett whole sale mall så därför jag inte skrivit vart den kommer ifrån för den har inget egentligt märke :P xx

   Reply
 2. Jasmina on

  Hej jag tänkte fråga dig om du färga dina ögonbryn klipper dem eller är de så mörka naturligt för den är väldigt fin fan i och form på dem tack tack

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)