MENU
Beauty,Hair

Miami beauty routine

1:17 | September 13, 2017


In collaboration with good for me

Hi guys! A new blog design and new posts are coming very soon! I will also answer all of your questions when the new design is launched. Meanwhile I wanted to introduce you to a new beauty routine that I have tried while I was in Miami from Good for me. The hair luxious tablettes and the betakaroten golden I thought was perfect to try out in Miami. My hair doesn’t always feel the absolute greatest when I’m in a hot climate with humidity. Plus being on the beach all day bathing in salt water isn’t exactly the best. So these tablettes really helped boosting my hair during this period going into fashion month. And to boost my tan a little I also wanted to try out their betakaroten tablettes which will help you get a better tan while you’re away on vacation. Fashion month is at that perfect time of the year were you can wear those nice midseason looks which a cozy sweater but still show off some leg so it’s extra nice when they are tanned! ;) It is also very important for me that my hair is on point always as I have shows and events to go to every single day this month with photographers shooting the streetstyle looks so it’s important that my hair looks good! So I thought these were the perfect tablettes to try!

Hej hörni! Den nya blogg designen och nya poster kommer snart! Jag kommer även svara på alla frågor ni ställde till mig under min frågestund när den nya bloggen har lanserats. Under tiden så ville jag presentera ett nytt samarbete och lite nya skönhetsrutiner för mig som jag testade när jag var i Miami från Good for meHair Luxious tabletterna och betakaroten golden tyckte jag var perfekt att testa på i Miami. Mitt hår känns inte alltid det bästa när jag är i ett varmt och fuktigt klimat. Och när jag är på stranden hela dagarna och badar i salt vatten så är kanske inte det det absolut bästa för håret. Så dessa tabletterna gav mig verkligen en boost inför fashion month då det krävs att man ser på topp ut i stort sätt varje dag under hela månaden! Och för att boosta min solbränna lite så tyckte jag det var kul med betakaroten golden för att få en gyllenbrun färg :) Fashion month är ju under den där perfekta tiden på året när man kan ha på sig de där fina mid season looksen med en mysig stickad tröja och bara ben, så då är det extra snyggt när benen är lite bruna också! :) Det är även väldigt viktigt för mig att mitt hår alltid är fint. Då jag har visningar, presentationer och events vaaarje dag hela denna månaden då det dessutom är massa streetstyle fotografer som fotograferar en. Så det är viktigt att håret alltid ser fräscht och fint ut! Så tyckte dessa var de perfekta tabletterna att prova för att boosta min look! :)

Leave a Reply

  • (will not be published)