MENU
Travels

LA <3

16:28 | May 3, 2017

I just came back from a trip to my beloved LA and Palm Springs! I just love being there. Here are some missed snaps from my trip incase you missed them on Instagram or on my vlog on my Youtube Channel.

Jag kom precis tillbaka från min resa från mitt älskade LA och Palm Springs. Älskar att vara där! Här är några snaps därifrån utfall ni missade det på min Instagram eller min vlog på Youtube! Som jag nämnde på min Instagram så bokade jag hela min resa med flyg och hotell genom Refunder då jag gör ett samarbete tillsammans med dom i vår. Jag hade tidigare hört om Refunder flera gånger men av någon anledning aldrig testat det även om det lät bra. Är ni också sådär? Nu när jag har börjat använda det så förstår jag verkligen hur dumt det är att faktiskt inte använda refunder på de köp man gör då man ju får en procent andel av allting som man handlar tillbaka! Så om ni är som jag och shoppar ganska mycket så blir det rätt mycket pengar som man får tillbaka varje månad. Och även om man bara handlar lite grann så är det ju alltid lite pengar man sparar! Så när jag bokar exempelvis mina flygbiljetter till LA så får jag tillbaka pengar på mitt köp, och även för hotellen som jag bokade under resan genom hotels.com, så bra! Likadant är det när man handlar exempelvis kläder eller smink online. Ni kan gå in på Refunder och signa upp där, just nu får man även 50 kr att handla för när man blir medlem vilket alltid är kul! Ni kan även kolla vilka butiker de är de samarbetar med så att ni vet där ni kan få tillbaka pengar!

6 Responses to “LA <3”

  1. Emma on

    Vilken selftanner har du och din syster här på bilderna? :) Ni ser båda perfekt bruna ut :) (Man saknar dina uppdateringar på bloggen men är alltid kul att följa dig på dina andra socials också :) )

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)