MENU
Beauty

A MUST HAVE

16:53 | March 24, 2017

In collaboration with Batiste

A must have for me to always have with me in my gym bag and on all my travels are my Batiste Dry Shampoo. I think it’s one of the absolute best dry shampoos ever (and I have tried a lot of them) and it is also one of the most affordable ones. Which of course is a win! I love the smell of all of them as well. The fact that you can get them for dark hair is also a plus. But I don’t think the classic one makes your hair that white anyway so I tend to go for either of the two. One of my absolute best tips for when you want to try and wash your hair less often and to also look good after a visit to the gym!

Ett måste för mig att ha med mig i gym väskan, på alla mina resor, och ja i alla mina väskor är ett torr shampoo från Batiste! Jag tycker de är ett av de absolut bästa torr shampoo som finns (och jag har provat en hel del) det är också ett av de billigaste. ÄLSKAR när man hittar såna produkter. Sen gillar jag att man kan köpa för mörkt hår också så att det inte blir helt vitt, brukar föredra det när jag har nyfärgat hår men tycker faktiskt inte att deras “classic” blir sådär jättevit så brukar variera mellan de två. Torr shampoo är mitt absolut bästa tips för när man vill börja tvätta håret lite mer sällan och även att vara snygg efter gymmet!

3 Responses to “A MUST HAVE”

  1. kajsa on

    it was very sad what happened. but unforttunatly those kind of things happen on an daily basis in middle east. All life matters.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)