MENU
Fashion,Outfits

New York

23:17 | March 7, 2017

I just love being casually dressed up! Was wearing the coat from my collection with one of my favorite sweaters from designers remix and my NY cap on a casual day in NY prepping for FW. Now fashion month has just come to an end and oh my gosh it has been so hectic. Sorry for being so horrible with the updates here on the blog but I just haven’t had the time. xx.

Jag älskar att vara lite casually dressed up! Jag hade på mig min gråa kappa från min kollektion och en av mina favorit tröjor från Designers Remix tillsammans med min NY keps när jag var i New York. Nu är fashion week precis över idag och det har varit så galet hektiskt. Har inte haft tid att blogga eller någonting. Helt galet. Sorry babes. xx.

4 Responses to “New York”

  1. Jonna on

    Älskar din blogg!! Skulle du kunna länka dina Thierry Lasry-solglasögon? Eller berätta vad modellen heter? Hittar dem inte, de är verkligen gudomliga!! Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)