MENU
Fashion,Outfits

Season pusher much

21:19 | February 20, 2017

WGACA vintage chanel bag, Designers Remix leather pants, TulaRosa sweater, Sergio Rossi shoes, nOir Jewelry earrings, Rolex watch
In collaboration with Shopbop

So okay I didn’t actually walk around like this in New York! I wore a coat with it. But I wanted to show off the detailing of this amazing new sweater that I think you would have seen on my Instagram and on my latest YouTube haul. And of course my new vintage Chanel bag! I am so so happy I finally have a white Chanel bag with golden detailing. Can’t wait to wear it this spring and summer with a nice denim jacket. Too cute! Love the vintage feel of it but it’s not really damaged at all. Perfection!

Så jag hade faktiskt inte bara på mig detta i New York. Såklart! Hade en jacka till också. Men jag ville visa upp detaljerna på denna superfina tröjan som jag precis köpt som ni kanske redan sett en skymt av på min Instagram och i min senaste haul på YouTube. Och såklart min nya fina Chanel väska!! Äntligen har jag en vit vintage Chanel med guld detaljer. Har velat ha det så länge. Vill ha den i vår och sommar med en fin jeansjacka. Så snyggt! Den är sådär perfekt vintage när den känns lite härligt gammal och klassisk men utan att egentligen ha några synliga skavanker. Bästa!

9 Responses to “Season pusher much”

  1. Erika on

    Hej fina! Älskar att följa dig på sociala medier, alltid lika inspirerande:) kan du inte skriva ett inlägg/youtubea gällande vårens have 2 have skor? så sugen på ett par gucci loafers men hade gärna hört din åsikt om dem och om de är klassiska eller bara hajpade denna säsong? tips på alternativ och andra modeller hade varit härligt att få se samt vad du ska satsa på :) massa kram <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)