MENU
Fashion,Outfits

NYFW – Look 1

4:00 | February 15, 2017Designers Remix pants, Sergio Rossi shoes, Johannaeolsson x Hollies coat, Alexander Wang top, Dior bag, Thierry Lasry sunglasses

It’s kind of chilly in New York but still tolerable if you wear a snuggly coat! I’m so enjoying my Emma coat that I made for Hollies. I think there is like one left still in the pink color. But I have worn the grey one so much! I have a harder time styling the pink one actually but it’s still so pretty! Need to wear it more often. This outfit I felt super comfortable in going to the Mara Hoffman show which was great! Got so many compliment on my coat as well and it’s always such a nice feeling when you can say you’re wearing your own design!

Det är ganska kyligt i New York men ändå tolerabelt måste jag säga om man har en mysig kappa. Jag är så himla glad för min Emma kappa som jag gjorde för Hollies. Tror de finns typ en kvar i rosa fortfarande. Men jag tenderar att bära min gråa mycket oftare, tror den funkar bättre till min garderob. Jag kände mig sjukt bekväm i den här outfiten under NYFW när jag gick på Mara Hoffman visningen. Fick så himla mycket komplimanger på kappan och alltid kul att kunna säga att det är ens egna design!

7 Responses to “NYFW – Look 1”

 1. Anastasia on

  I love this coat, so stylish. I already got the pink fur from your collection, it is gorgeous! And I now I want this coat lol. But it says that it is out of stock. Will there be more?
  xx

  Reply
 2. stina on

  Hej! Såg på swissclinics hemsida att du blivit av med vuxenacne med deras dermaroller? Stämmer det? Du rekommenderar den? Tyckte det såg lite ut som fejkreklam

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)