MENU
Bali,Fashion

Good morning from Alila Uluwatu

8:26 | January 30, 2017

 Love this bikini from Marysia Swim and my new favorite cat eye sunglasses from Le Specs. We spent this day recording some videos for different collaborations at our Villa at Alila Uluwatu. Love this pool villa so much! I will show you more of the resort and the inside of the villa soon! 

Älskar den här bikinin från Marysia Swim och mina nya favorit cat eye solglasögon från Le Specs. Vi spenderade den här dagen med att spela in lite videos till olika samarbeten i vår villa här på Alila Uluwatu. Älskar den här pool villan så mycket! Kommer visa mer av resorten och insidan av villan snart!

4 Responses to “Good morning from Alila Uluwatu”

 1. Linn on

  Har verkligen älskar din blogg men det har varit såååå få inlägg på sistone och när du väl uppdaterar är det bara massa reklam… känns så tråkigt och saknar din “gamla” blogg..

  Reply
  • johannaolsson on

   Hej Linn. Förstår vad du menar. Ibland kan man komma in i perioder då det är lite för mycket jobb så att man inte hinner producera egen content också. Förhoppningsvis kommer jag in i en bättre balans nu och har uppdaterat mer här nu senaste dagarna tycker jag :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)