MENU
Fashion,London,Outfits

Over the knee

11:35 | January 2, 2017

Boots from Adela King, Gucci belt, Dr Denim jeans, Eugenia Kim hatVeronica Virta jacket

Finally I have a pair of classic black over the knee boots. I usually always by the classic colors of something first and then I go for something else if I like the style. But for some reason I have end up getting over the knee boots in multiple different colors, except black. So I was really pleased getting these from Adela King when I was in London. I think these boots are absolute magic and enlongate your legs even further in a pair of black high waisted jeans!

Äntligen har jag ett par svarta klassiska over the knee boots. Jag brukar köra på de klassiska färgerna först när jag köper någonting nytt. Men av någon anledning så har jag köpt over the knee boots i massvis med färger förutom i just svart. Så jag var så himla glad för dessa från  Adela King. Jag tycker dessa boots är absolut magi och får benen att se superlånga ut i alla svarta jeans med hög midja!

8 Responses to “Over the knee”

 1. C on

  Hej Johanna! Älskar dina youtubevideos! Blev så himla nyfiken och måste bara fråga… Hur har du råd att köpa ett hus till dina föräldrar??😳 Tjänar man så mycket som bloggare? 😆 Huset var amazing!! Sorry om jag var påflugen men man blir nyfiken hur allt finansieras 😜 Hoppas du inte tog illa upp!

  Reply
 2. Bella on

  Hej.
  Du verkar så duktig på bra skönhetsprodukter, så därför undrar jag om du vet en ansiktskräm som är extra bra mot torr hy? Det är ett plus om den inte är allt för dyr

  Reply
 3. Viktoria on

  Har du någon gång funderat på att sälja någon av dina designerväskor här på bloggen? Är såå intresserad! Älskar din stil :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)