MENU
Personal

Christmas time

15:11 | December 27, 2016In Collaboration with Huawei

The Holiday season has soon come to an end. I’m still in Spain celebrating with my family and I’m going to stay here until after New Years. Something that is really important for me is to truly take the time and be present while spending time with family, friends and loved ones. That is why I really adore this Christmas commercial from Huawei. Even though I do really enjoy leaving my phone behind more then once a year, hehe. My phone symbolizes work for me. It’s where I take many of my pictures for my Instagram account, where I check my email constantly, where my schedule is, all my contacts, where I check my Youtube comments, statistics, Instagram and blog. And the list goes on. So it’s really important for me that everything is as easy for me as possible. I have been using the Huawei Mate 9 Pro for about a month now since I started my collaboration with them. And I must say I really enjoy it. I have been using Iphones for many years and have never even bothered to try anything else. The Mate 9 Pro feels better when holding it, the ability to have 2 sim cards makes it so easy for me to use being based both in Stockholm and London, the camera and the color of the images is also better then the Iphone. The design is also very pleasing and it looks really good. The only issue I had was getting used to how everything worked being used to the iPhone. Since I’m really not much of a tech geek. So it took me around 2 weeks before figuring it all out. But once I had done that it was really worth it and I do find a lot of the functions on it really smart and sometimes even more convenient than with the Iphone. I think swedes overall tend to go for Iphones in most cases but this has really been a lesson for me to really try something new that might end up being much better. The Mate 9 Pro is now available in most stores and if you want to read even more about the phone you can do so here.

Jul och nyår är snart över och vi är snart inne på 2017. Jag är fortfarande i Spanien och firar jul tillsammans med familjen. Kommer stanna här över nyår också. Någonting som är viktigt för mig är att verkligen ta mig tiden att vara närvarande och verkligen spendera tid med familj och vänner. Därför älskar jag verkligen den här jul-reklamen för Huawei. Även om jag faktiskt tycker om att lämna telefonen ifrån mig mer än en gång per år, haha. Min telefon symboliserar verkligen jobb för mig. Det är med den jag tar de flesta av mina Instagram bilder, där jag kollar min mail, mitt schema, alla mina kontakter, min Youtube, statistik, Instagram och blogg. Listan kan göras lång. Så det är verkligen viktigt för mig att den är så enkel som möjligt. Jag har använt Huawei Mate 9 Pro i ungefär en måndag nu sedan jag startade mitt samarbete med dom. Jag måste säga att jag verkligen gillar den! Jag har använt Iphone i många år och har aldrig egentligen brytt mig om att testa någonting nytt. Men Mate 9 Pro känns bättre att hålla i handen. att man kan använda 2 simkort i den är också så bra för mig som är baserad både i Stockholm och London. Kameran är bättre och färgerna är bilden är mycket skarpare. Designen på själva telefonen är också väldigt fin och tilltalande för mig. Det enda problemet jag hade var att lära mig hur allting fungerade jämfört med min Iphone. Då jag inte riktigt är en teknik nörd var det ganska svårt i början. Det tog mig ungefär 2 veckor innan jag kände mig helt bekväm i det nya beteendet. Men när jag väl hade lärt mig det så känner jag verkligen att det var var värt det och många av funktionerna på min Mate 9 Pro är så himla bra. Tror att svenskar överlag väljer Iphones i de flesta fall, men detta har verkligen lärt mig at testa någonting nytt som kanske till och med är bättre än vad man är van vid. Mate 9 Pro finns nu hos de flesta återförsäljarna i Sverige och vill du läsa mer om telefonen så kan du göra det här.

4 Responses to “Christmas time”

 1. Catja on

  Jag måste bara säga att du är så himla vacker Johanna! Har följt dig ända sen du var i asien i två månader för flera år sen och blir lika chockad över hur jäkla snygg du är!
  God fortsättning och gott nytt år! :))

  Reply
  • johannaolsson on

   Men tack – vad kul du har följt med så länge <3 Alltid lika glad för gamla läsare som hängt med länge :) Gott nytt år på dig också och stor kram!

   Reply
 2. Malin on

  Åh låter väldigt intressant! Jag ska nämligen flytta tillbaka till London (för tredje gången hehe) men kommer inom något år skaffa en övernattningslägenhet i Göteborg då jag kommer pendla lite. Därför låter den här telefonen som något för mig då man kan ha två SIM-kort i! Verkligen smart och enkelt! Måste kolla upp den, tack för tipset! :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)