MENU
Fashion,London,Outfits

Tome

7:00 | December 18, 2016

tome2 tome4tome5 now tome3 tome6
Tome Blouse, Sergio Rossi shoes, Citizen of Humanity jeans, Louis Vuitton bag

I’m so happy about this new blouse that I got from Tome. I managed to sneak it off the sale so it wasn’t crazy expensive. I’m so pleased with it and I love to dress it down with denim or denim shorts. Or dress it up with a proper pair of black chinos. I’m also started wearing my diamond earrings on a daily basis. Did you see this beauties in my latest haul on my YouTube channel? If not you can check it out here.

Jag är så himla glad över min nya blus från Tome. Jag lyckades faktiskt köpa den på rea så den vart inte sådär överdrivet dyr, men dock såklart fortfarande dyr haha. Men jag är så himla glad för den! Älskar att dressa ner den med jeans eller jeans shorts eller klä upp den med svarta eller vita chinos. Jag har även börjat ha mina nya fina diamant örhängen varje dag. Så glad! Såg ni dom i min senaste haul på youtube? Om inte så kan ni kolla in den här.

8 Responses to “Tome”

 1. mounika on

  Hi Johanna could you please tell me where the makeup bag in the start of your recent london vlog is from? Ive been looking for one like that forever! xx

  Reply
 2. kajsa on

  Hej, brukar du handla i fysiska butiker och vilka är då dina favoriter? (i sverige)
  Jag älskar din stil, men jag vågar inte handla på nätet, det blir alltid fel för mig.
  Din blogg är bäst, love you!

  Reply
  • johannaolsson on

   Oj gud va svårt. Jag handlar i stort sätt alltid online. Men Club Monaco tycker jag har fina saker, finns i Mood Gallerian. Gillar även Malene Birger, Rodebjer och Acne. Natalie Schutterman tycker jag tar in mycket snyggt också från mer internationella exklusiva märken.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)