MENU
Interior

Decor items

10:49 | December 17, 2016

pompone1
Octopus, Skogsberg & Smart silver candle light, Skogsberg & Smart gold candle light, Vase, Towels

If you still haven’t found all your christmas gifts a good idea is to gift some small decor items. It’s always hard giving someone clothing or interior pieces. But gift in colors that fits their home or what they would usually wear and gift something small. I personally can’t get enough of candles and these two from Skogsberg & Smart are current favorites for me, and so is the cute little octopus!

Om ni fortfarande inte har hittat alla julklappar så tycker jag att en bra idé är att ge bort små decor föremål. Det är alltid svårt att ge bort kläder eller inredning. Men ha som regel att ge bort något i de färger personen i fråga har i sitt hem eller brukar ha på sig. Och ge bort något litet. Jag personligen tycker aldrig att man kan ha för mycket ljus eller ljuslyktor och det är alltid en välkommen present. Mina favoriter just nu kommer från Skogsberg & Smart, den söta lilla bläckfisken gillar jag med!

2 Responses to “Decor items”

Leave a Reply

  • (will not be published)