MENU
Travels

In HongKong and Shanghai with Huawei

14:24 | December 16, 2016

In collaboration with Huawei
Check out the mate 9 pro phone here 

As you may now I recently came back from both Hong Kong and Shanghai. I was there during my collaboration with Huawei and their new phone mate 9 pro. And let me tell you how impressed I am by this phone. I’m not exactly what you would call a “tech geek” but as an influencer I use my phone very often and the most useful feature for me as an influencer is definitely the camera. The Huawei mate 9 pro has a built in Leica camera with amazing quality. I have created this video for you to watch and come with me on my trip. The entire video has been filmed with my Huawei phone, so as you can see the quality and the colors are really something extra. There really is no other phone on the market that brings out colors as beautifully as I feel that the Huawei phone does. Another feature that is super important to me is the fact that it can have 2 sim cards. Which is absolutely perfect for me living in both Stockholm and London. The ability to have 2 different sim cards with my different numbers is so useful!

Som ni kanske vet kom jag precis tillbaka från en resa till Hong Kong och Shanghai. Jag var där för ett samarbete tillsammans med Huawei för att testa deras nya telefon, mate 9 pro. Jag är så otroligt imponerad av den här telefonen. Det mest användbara och viktigaste för mig som influencer är definitivt kameran. Huawei mate 9 pro har en inbyggd Leica kamera som har helt fantastisk kvalité. Jag har gjort den här videon för er att få följa mig på min resa till Kina och den är helt filmad med Huawei telefonen. Som ni kan se är färgerna och kvaliteten helt fantastisk. Det finns ingen annan telefon på marknaden enligt mig som tar fram färgerna så fint som den här telefonen. Något annat jag verkligen gillar med den är att man kan ha 2 simkort i den. För mig som bor och reser mellan Stockholm och London är detta helt fantastiskt så att jag kan ha mina 2 olika nummer och wifi överallt! Bästa.

5 Responses to “In HongKong and Shanghai with Huawei”

  1. Matilda on

    Hej! Hade vart kul att höra lite om vad du tycker om hauwei mate 9 pro, är det en telefon du rekommenderar? Kanske jämföra den mot iPhone, om d var en sådan du hade innan. Hur är den att ta kort i lite sämre ljus? Bilderna som du tagit i dagsljus ser superfina ut!! 👏

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)