MENU
Fashion,Shopping

Online shopping

16:32 | December 13, 2016
alexa

Alexa Wagner boots

Hi from London! I have just been in the apartment all day relaxing and online shopping a bit. I saw that Shopbop recently had an extra 30% off on sale with the code EXTRA30 enter hereAnd I had some items that had just been sitting in my cart for way to long so when I saw the code I just couldn’t resist. These boots from Alexa Wagner is a good catch as well!

Hej från London! Jag har bara varit i lägenheten hela dagen och tagit det lite lugnt, online shoppat och lite så! Såg att Shopbop precis fått en rabatt kod på 30% extra av all rea med koden EXTRA30 härHade en del saker som bara legat i kundkorgen hur länge som helst som jag velat ha som lyckligtvis var på rea så när jag fick 30% extra på det så slog jag till! Dessa boots från Alexa Wagner är ett annat bra kap från rean!

2 Responses to “Online shopping”

 1. Ria on

  Hi Johanna, I’m waiting for your leather pants 💖 and i bought the Sweatpants from your friend sanne, i’m always a size 34(xs) but these pants are to small in this size. Which size you have in it?

  Reply
 2. Isabella on

  Har du några tips på bra och prisvärda produkter vad gäller ansiktsmasker och lite så? ☺️ Är så försiktig eftersom min hud är väldigt känslig.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)