MENU
Fashion,Outfits

Black as black friday!

11:28 | November 23, 2016

shoes7 shoes2 shoes4 shoes3 shoes5 shoes6
This post contains ads and ad links

One of my favorite combinations right now is my little silver Gucci belt and my Pierre Balmain jacket! Super trendy with platform heels as well, I found these at Spanish Quanticlo at a very reasonable price! And some happy news: Shopbop is having a Sale Event for a full week with the discount code GOBIG16, enter the sale HEREJust one pair left of my favorite sunglasses that I’m wearing in these photos. Get them here!

En av mina favorit kombinationer just nu – mitt lilla silvriga Gucci bälte och min Pierre Balmain jacka. Super trendigt just nu med höga platforms också, hittade dessa sjukt billigt på Spanska QuanticloOch lite glada nyheter: Shopbop har en rabattkod nu för Black Friday som gäller för i stort sätt allt på siten med koden GOBIG16, gå till rean HÄRFinns bara ett par kvar av mina favorit solglasögon som jag har på dessa bilder. Köp dom här!

6 Responses to “Black as black friday!”

 1. Martina Olsson on

  Hej! Jag undrar vad du använder dig utav för kamera när du fotar dina outfitbilder? Jag undrar också om du alltid har någon som hjälper dig att fota eller om du tar bilderna med självutlösare ibland? Jag är nämligen på jakt efter en kamera som kan ta snygga outfitiblder även med självutlösare då jag i 99% av fallen inte har tillgång till någon som kan fota mig. Supertacksam för svar! :)

  Reply
  • johannaolsson on

   Hej! Jag använder en Canon 5D mark II. Jag har alltid någon som tar mina bilder men man kan självklart ha den på självutlösare också med stativ. Kan va lite knepigt med fokus bara :)

   Reply
 2. Kristin on

  Hi favo it girl, wich size do you have in your blue designer remix sweater with the ribbons That you Worn in tour video? XXs , xs or s??
  Thank u, love Kristin

  Reply
 3. nellie on

  Var är jeansen ifrån?? Skitfina! Plus, det går inte att shoppa dina produkter på hemsidan just nu.. Har försökt komma in några gånger över hela dagen och man kan se bilderna men det går inte o se någon info eller klicka sig vidare till att se produkterna eller köpa de. Så kul o se att det går bra för dig!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)