MENU
Interior

Studio Pompone

12:00 | November 21, 2016

studio-pompone-1

God is a DJ photography, Hantvärk table, Max Benjamin diffuserGervasoni Sofa, Gervasoni chair, Asiatides jellyfish

Some of my favorite items from Scandinavian Studio Pompone! My curtains from them will be arriving this week and I’m so incredibly excited. We have really massive windows which I love – but sadly that leads to a lot of visibility from the outside. I found the perfect pairs from the brand Romo that still let’s bring in a lot of light but are not see through. Very hard to find! It has a slight sheen to them as well, super gorgeous. Promise to show you when they arrive! Other things I wouldn’t say no to is these items. We already have a dining table but otherwise I would love this amazing table from Handvärk. I also love the God is a DJ photograph. The sofa set and the jelly fish is also major cravings for me!

Några av mina nya favoriter från Skandinaviska Studio Pompone! Mina gardiner jag beställde från dom kommer komma denna veckan och jag är så himla spänd på att se hur det blir. Vi har sjukt stora fönster med 6 meter till tak vilket är toppenfint, men tyvärr så blir det ju ganska mycket insyn med. Så hittade de perfekta från Romo, som täcker men fortfarande släpper in ljus. Riktigt svårt att hitta. Dom har lite glans i sig också som är så fint! Lovar att visa när de anländer och är uppsatta. Lite annat jag inte skulle tacka nej till är dessa sakerna. Matbord har jag redan men annars hade jag älskat detta bordet från Handvärk. God is a DJ fotografi, soffgruppen och bläckfisken är också så fina!

Leave a Reply

  • (will not be published)