MENU
Fashion,London,Outfits

Casual uniform

19:34 | November 11, 2016

richmondimg_3163 johanna2 johannarichmond2img_3168 richmond1

Hermes Kelly bag (similar pre-loved one here), Red Card denim, Storets sweater, Richmond and finch phone case, Super sunglasses

This sweater has become my new casual uniform and I just wants to wear it everywhere. I’m in London now to spend some time with my sister and going to some meetings. Seriously need to move back here again, I miss it so much! And especially when I think about the 2 meters of snow waiting for me back in Stockholm.

Denna tröjan har blivit min nya mys-uniform. Vill bara ha på mig den hela tiden när jag känner för att vara lite casual. Jag är i London just nu för att hänga lite med syrran och gå på lite möten. Måste verkligen flytta tillbaka hit, saknar de så mycket. Speciellt när jag tänker på att de är typ 2 meter snö hemma också. Usch!

7 Responses to “Casual uniform”

  1. Filippa on

    Hur tränar du och din syster/hur ser eran kost ut? Ni har jättefina bodies båda två! Kvinnliga med former men ändå slanka. Du får gärna göra ett inlägg om din typ everyday kost och träningsrutiner. :))) xxx – F

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)