MENU
Fashion,Outfits

Straps and ties

12:15 | October 31, 2016

img_1995img_2070 img_1952img_2075 img_2022img_2066johannaolsson1
LL
LL
LL
This post contain ads and adlinks
Jeans from Red CardBag from Chanel (similar), Sweater from
Storets, Shoes from Monika Chiang, phone case from Richmond & Finch


Getting chic french vibes from this look. Loved matching my Monika Chiang strappy pumps with this sweater with ties from Storets. Storets is by the way a great shop for trendy pieces with mid-range price points. I also matched the look with my striped phone case from Richmond & Finch, they make really great phone cases! The code Johannaeolsson20 gives you 20% with them.

Får lite franska vibbar av denna outfit. Älskar den! Matchade dessa  Monika Chiang pumpsen med straps tillsammans med denna fina tröjan från Storets. Storets är förresten en riktigt bra shop för trendiga kläder till ett mid-range pris. Så bra! Jag matchade även med dessa sjukt snygga skal från Richmond & Finch, dom gör så fina skal. Jag har just nu en kampanj med dom så har en rabattkod på 20% som är Johannaeolsson20!

4 Responses to “Straps and ties”

 1. E on

  Hej Johanna,

  Undrar bara om man betalar tull på varor från Storets (och Shopbop)? Om så är fallet, vet du hur mycket?

  Tack på förhand.

  Mvh, E

  Reply
  • johannaolsson on

   Hej Söta,

   Jag är osäker på var storets är based. Om det är utanför EU så betalar du tull. Så på Shopbop gör man det. Så har inte med själva butiken att göra utan med import och export lagar för EU. Det brukar vara 25% av varans värde. På Shopbop kan du se exakt hur mycket de blir om du går vidare i köpet och väljer de översta alternativet på shipping. Frakten är däremot gratis på Shopbop :)

   Kram

   Reply
 2. Linnea on

  Jeansen var ju sjukt snygga på dig men skulle aldrig beställt dem bara genom att kolla på modellen för tyckte inte alls de var snygga med den outfiten/på henne. Vilken storlek har du?

  Reply
  • johannaolsson on

   Tack!! Ja alltså jag älskar shopbop men deras styling kan va lite sådär ibland faktiskt.. Haha. Jag har storlek 24 så dom är lite stora girlfriend aktiga i modellen och väldigt mjuka. Sjukt sköna!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)