MENU
Personal

Moule Frites

19:07 | October 29, 2016

moulefrites
In collaboration with mathem

I don’t write about food that often but something I really enjoy making at home is Moule Frites. I’m collaborating with MatHem that brings you your groceries right to your doorstep. Or actually they even carry it right in your kitchen if you want to. This week I decided to buy some mussels, frites and a ready made truffle aioli that’s so good and make this at home because I saw one of their recipes online here.

Jag skriver ju inte om man speciellt ofta men någonting som jag verkligen älskar att äta är Moule Frites. Beställde hem det hos MatHem efter att jag såg ett av deras recept online här. Älskar mathem. Hur bra är det att man bara kan beställa vad man vill hos dom online och sedan få det levererat till dörren? Eller dom bär ju faktiskt till och med in det rätt i köket om man vill hehe. Bästa. Jag beställde faktiskt även hem en färdig tryffel aioli som är så sjukt god här hittar ni den. Favorit!

2 Responses to “Moule Frites”

 1. Malin on

  Såg precis din vlog om “Best and worst luxury purchases” men har inget YouTube konto så kommenterar här. Googla upp skomakare som kan fixa Louboutin skor, har för mig att en vän gjorde det i Stockholm. Eftersom du älskar dom, kan det kanske vara värt att fixa upp dom istället för att köpa nya. Bor nu i Usa och vet att det finns många sådana skomakare än, så kanske ett tips att kolla upp om du åker till storstäder, typ NY, Paris etc om det finns någon skomakare där.

  Älskar dina vlogs och blogg. Verkar så genuin och ger bra tips! Keep up the good work.

  Reply
  • johannaolsson on

   Så himla glad du gillar min YouTube och Blogg. Älskar båda och tycker det är så kul att kunna nå ut till så mycket människor med liknande intressen. Blir så glad av det. Tack så jättemycket för tipset och glad att du tog dig tiden att skriva. Ska definitivt kolla upp det dock tror jag dom är lite väl slitna.. Men får se! Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)