MENU
Fashion,Outfits

Down jackets

17:46 | October 23, 2016

na-kd1 na-kd2 na-kd3 na-kd5LLL
L
LLL
LLL
In collaboration with NA-KD
Shoes from Vetements, jeans from Joie, Sweater stolen from my boyfriend, Down jacket from NA-KD

It is so freaking cold in Stockholm right now, and dark. So no one is happier than me about the down-jacket trend this season. It should preferably be super oversized. I found a good one from NA-KD while doing a collaboration with them that I spent this whole weekend in. It’s kind of like a puffed up bomber. If you wanna get it to you can get 20% off with the code johannaeo20.

Det är så fruktansvärt kallt i Stockholm just nu, och mörkt. Så ingen är gladare än jag över att det nu är så himla trendigt med dun-jackor. Helst super oversized med. Jag hittade en snygg från NA-KD nu när jag gjorde ett collab med dom som jag har myst rundor i hela helgen. Den är typ som en upp-puffad bomber. Om ni vill köpa en också har jag fixat att ni får 20% rabatt med koden Johannaeo20.

12 Responses to “Down jackets”

  • johannaolsson on

   XS. Tänk på bara den är rätt kort i armarna. Så har du långa armar skulle jag rekommendera att gå upp en storlek :)

   Reply
 1. Victoria on

  Tror du att den gör sig bra i svart också? :) Oroar mig lite för att den ska se billig ut i svart på något sätt.. haha

  Reply
  • johannaolsson on

   Nej den är säkert jättefin i svart med! Men de är ju liksom inte en dyrgrip så skulle väl inte säga att den jag har ser sådär dyr ut heller. Men den är skön och en trendig jacka att slänga på sig :)

   Reply
 2. Majken on

  Hi Johanna! your makeup looks beautiful these days,very natural and flawless! have you changed you products? please do a new toturial soon :D yai!

  Reply
  • johannaolsson on

   Thank you! No I actually haven’t it’s my peels and laser treatments with Laser och Estetik that has helped me clear up the skin and brighten it up a lot. So I owe it all to that and I’m so happy about it because my skin and over all look has like you said drastically changed!

   Reply
 3. Louise on

  Jätte fin tröja du visade upp på youtube från Storets sweater. Vilken storlek har du i din? Skulle gärna vilja beställa den. :-)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)