MENU
Paris

Hi from Paris

14:30 | September 30, 2016

img_0d468 img_0477 img_0468
Shoes from Alexander Mcqueen, leather pants from my collection, jacket from Saint Laurent, Tee from Vince

This is the apartment we are shooting my location in. I wanted something typical french. What is more Parisian than a french balcony with the Eiffel tower in the background? It really never gets old. I’m wearing a pair of leather pants from my collection in the pictures. Perfect fit!

Detta är lägenheten vi plåtar min kollektion i. Jag ville ha någonting typiskt franskt. Vad är mer Paris än en fransk balkong med eiffeltornet i bakgrunden? Tröttnar verkligen aldrig på det. Jag har på mig ett par skinnbyxor från min kollektion på bilden också. Perfekta passformen!

9 Responses to “Hi from Paris”

 1. Lotta on

  Hej Johanna!
  Jag undrar om du kan tipsa mig om något bra ställe Stockholm/Malmö såsom gör fillers?
  Tack för en bra blogg! :)

  Reply
 2. Amanda on

  Alltså skinnbyxorna, hur snygga är dom inte?! Längtar ihjäl mig tills dom släpps. Och du är lika snygg som alltid :D

  Reply
 3. Jim on

  Johanna, you are beyond exquisite. Love your style and the effortless in which you create it and pull it off.

  I must be truly honest, you are a leather goddess, you wear it more beautifully than anyone else I’ve ever seen. Those leather pants are epic. ;) <3 <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)