MENU
Fashion,off duty,Outfits

Pinks and furry slips

12:09 | September 23, 2016

fenty2 fenty.1 fenti3
Michel Mason dress, Puma x Fenty slippers, Chanel bag, Thierry Lasry sunglasses

Finally I got to do an outfit post with my Fenty x Puma slippers that are the most comfortable shoe I have ever worn. I mean obviously – look at them. I have worn them tons but haven’t mange to shoot any looks while wearing them. But this was the perfect last days of summer outfit for me while in New York and the weather was insanely hot. I love this dress too but on the other hand it is extremely unflattering. I’m wearing it in a size 0 and it’s huge everywhere except around my hips and but which makes me look really big. I saw Aimee Song wearing it (love her style) and she had made it shorter plus it looked a little bit more fitted on her so I think I have to take it to a tailor if I’m going to be able to wear it more. Even my boyfriend said when I put it on he was like “hm, should you really wear that dress?” instant confident booster that one! But I love this look how ever, super comfy and I still very much prefer the satin over the velvet trend. But I might change opinion coming winter.

Äntligen fick jag göra en outfit med mina Fenty x Puma slippers som är de absolut mest bekväma skorna jag någonsin haft på mig. Jag menar, såklart, kolla på dom? Jag har använt dom massvis men har aldrig blivit av att jag fotat en look i dom. Detta blev perfekt som en sista sommar look medan jag var i New York de sista dagarna, var trött som bara den och det var sjukligt varmt. Jag älskar verkligen denna klänningen med men den är så extremt osmickrande. Jag har en size 0 på mig och den är enorm överallt förutom just runt mina höfter vilket gör att jag ser mycket större ut än vad jag egentligen är. Jag såg att Aimee Song hade den här om dagen (älskar hennes stil) och hon hade gjort den lite kortare och den verkade sitta något tightare på henne också. Så tror jag måste ta den till en tailor om jag ska vilja bära den något mer. Till och med min pojkvän sa när jag hade på mig den på vår semester i Italien “hmm, ska du verkligen ha på dig den där klänningen?” en riktig självförtroende booster den där! Men jag gillar verkligen den här looken i alla fall. Sjukt skön och jag föredrar fortfarande satin över sammets trenden. Men kommer säkert ändra åsikt till vintern.

3 Responses to “Pinks and furry slips”

  1. Desirée on

    Jag måste bara säga att du är SKITSNYGG i den där klänningen, och jag tänkte verkligen inte alls på att du skulle se större ut eller så förens du själv påtalade det!<3 Vet dock att man ofta får hang-ups på saker själv men… hahah! Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)