MENU
New York,Sport,Sport Looks

B in NY

13:04 | September 11, 2016

lor lor2

Yesterday we went dancing at Chelsea bodies dance studios and learning all about Beyonces corografy to formation with the LoR team that I am here with. It’s a new app that helps you make the right decision and choosing between left or right choices. Download it here and you will see! All of us choose the exact same outfits from Casall yesterday though and here I am matching the streets with my roomie Chloe.

Igår var vi och dansade här i New York på Chelsea bodies dance studios och fick lära oss allt om Beyonces koreografi till Formation tillsammans med LoR teamet som jag är här med. Det är en ny app som hjälper en att ta rätt beslut genom att välja mellan höger och vänster. Ladda ner här så får ni se, det är väldigt kul! Alla vi valde dock exakt samma outfits igår från Casall och här är jag med min roomie Chloe och matchar New Yorks gator.

One Response to “B in NY”

Leave a Reply

  • (will not be published)