MENU
Beauty

EASY BLOW OUT BY YOURSELF

17:19 | August 24, 2016

In collaboration with OBH Nordica

If you’re anything like me and you just can’t seem to manage that salon blow out look with the round brush and the hairdryer by yourself you should watch this video that I have created partnering up with OBH Nordica. The tool I’m using is called a magic Style Brush and I’m using the 45 mm brush but there are also 2 smaller sizes available to create different looks. The thing I love about it the most is that Ionizing button that makes it less frizzy and helps you create that salon look with a simple bend at the end of your hair.

Om ni är som jag och verkligen inte kan få till den där salong “blow-out” känslan när ni står där hemma och kämpar med rund-borsten och hårfönen så borde ni kika in denna video jag har gjort tillsammans med OBH Nordica. Borsten jag använder heter Magic Style Brush och finns i 3 olika storlekar, jag använder den största här men de finns även två mindre så att man kan skapa varierande looks. Jag gillar verkligen joiniserings knappen i som gör håret så glansigt och tar bort frizz. Blir mycket enklare att få till den där salong känslan då med en enkel och fin böj i topparna. Älskar det!

2 Responses to “EASY BLOW OUT BY YOURSELF”

Leave a Reply

  • (will not be published)