MENU
Fashion,TRENDS AND SHOPPING GUIDES

The new LA

14:37 | August 14, 2016

BEE82BB5BDC27BB3334C738A4C516770_99_1272

Gucci fur, Gucci heels, Miu Miu mules

Gucci is just so Sex And The City to me right now. Carrie would totally be wearing the Gucci heels. I also added a personal furry shoe favorite from Miu Miu. I just must say I love Gigi in this Vogue shoot and her video is so cool. If you haven’t watched it already – do. I really love that messy LA feel too. For so long LA has been portrayed with that “LA Housewives” vibe which feels so tacky to me. Basically completely styleless. So I really love this!

Gucci är så mycket Sex And The City vibes just nu. Carrie skulle helt klart haft dessa Gucci skor (jag kollar om SATC just nu). Adderade även en personlig pälsig favorit från Miu Miu. Jag måste bara säga det också att jag verkligen älskar Gigi i hennes Vogue plåtning, och videon är så himla cool. Har ni inte sett den redan så gör det. Jag älskar verkligen den där lite messy LA känslan också. Så länge har LA bara porträtterats med den där “LA Housewives” viben som känns så tacky och helt utan stil. Så jag älskar verkligen detta!

2 Responses to “The new LA”

  1. Linda on

    Päls igen? Hur kan man ens tänka tanken att köpa päls när man vet att vackra djur har tvångsmatats feta i miniburar för att göra den?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)