MENU
Shopping

leo and orange + italian wifi

9:58 | July 30, 2016

leoStella McCartney coatDesigner Remix skirt,  Acne shoes , (US shoppers here)

Hi babes! The wifi connection is so incredibly bad here at our hotel. And I can’t even use the connection from my phone because it’s so bad in this area over all. So I can’t upload any new pictures on the blog and I can’t upload any new videos on YouTube! :( But I hope you’ll follow me around on Instagram and snapchat in the meantime. We are chancing hotel on Monday so hopefully the wifi will be better there. Otherwise I will have to catch up with you when I’m back home again. Miss you guys! xx.

Hej älsklingar. Wifi’t är så himla dåligt här på vårt hotell. Och i detta området överlag så jag kan inte ens använda nätet på min telefon. Så kan inte ladda upp nya bilder här på bloggen och kan inte heller ladda upp några filmer på YouTube. :( Så tråkigt. Tänkte bara säga det så att ni inte tror jag glömt bort er. Jag hoppas att ni följer med mig på Instagram och Snapchat istället. Vi bytar hotell på måndag så förhoppningsvis är de kanske lite bättre där. Annars får vi helt enkelt höras när jag är hemma igen. Saknar er! xx.

One Response to “leo and orange + italian wifi”

Leave a Reply

  • (will not be published)