MENU
Personal

Pre Vacation unboxing haul

22:38 | July 23, 2016

Currently in Italy and the internet access is limited to say the least. Here is an unboxing haul with some items I got right before my vacation and hopefully the wifi will be better at our next hotel down on the Amalfi coast. If you wanna get anything go to my Youtube description of the video. Cio!

Just nu i Italien med begränsat wifi. Så här har ni en liten unboxing haul med några saker jag köpte innan min semester. Så hörs vi lite senare då wifi mottagningen förhoppningsvis är något bättre på nästa hotel nere på Amalfi kusten. Om ni vill köpa eller kika på någonting så gå in på beskrivningen till YouTube klippet! Cio!

4 Responses to “Pre Vacation unboxing haul”

 1. roosa on

  That leather jacket you’re wearing in this video caught my eye, so gorgeous! I loved all the pieces you got, especially all the yellow ones. I,too, have ayellow obsession atm :)

  Reply
 2. Linn on

  Ååååh villa fina saker du har köpt!!! Så avis! Har du samarbete med shopbop eller har du verkligen köpt allt? Väldigt fina saker iaf! Ska bli kul att se allt på dig. Och ja jag vill gärna se dig prova de du har köpt också! Kanske även att du byter och visar olika outfits med samma nya blus eller liknande! :)

  Reply
 3. Sara on

  Jättefina saker! Älskar den plommonfärgade satinblusen. Betalar du tull på allt du köper från Shopbop? Vad brukar tullavgiften ligga på? KRAM!!

  Reply
  • johannaolsson on

   Ja, man måste ju tyvärr alltid betala tull när man beställer utanför EU. Försöker handla mer när jag är i USA istället. Tullavgiften är på ungefär 2% av varans värde. KRAM

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)