MENU
Interior,My home(s)

BATHROOM /HALLWAY BEFORE & AFTER TOUR

17:47 | July 6, 2016

LLLLLL
So finally you get to see a partial apartment tour. If you want to check it out on my YouTube you can do so here. We obviously haven’t furnished or decorated the hallway yet so it’s a little flat and empty still. But when everything is put in place I think it will be great!

Så äntligen får ni se en liten apartment tour härifrån. Om ni vill se klippet på YouTube kan ni göra det här. Vi har inte börjat dekorera eller sätta in möbler i hallen än så därav är den lite platt och tom. Men när allting är på plats tror jag det blir toppen!

12 Responses to “BATHROOM /HALLWAY BEFORE & AFTER TOUR”

 1. C on

  Woooow! Vilken skillnad på toaletten! 😍 älskar den! Får man vara så osvensk och fråga vad renoveringen av den kostade? Tänkte själv renovera min toalett …

  Reply
  • johannaolsson on

   Åh tack vad glad jag blir ni gillar. ☺️ Jag är faktiskt osäker på vad de kostade då allt var i en klumpsumma då vi renoverade hela lägenheten. Lite över 100 000 för badrummet tror jag nog, det är ju ganska litet. Kramar!

   Reply
 2. Sophie on

  Elsker dit badeværelse! Man føler lidt at man er på et hotel 😄 Så flot! Hvor stor er jeres flotte lejlighed – den virker virkelig stor 😊

  Reply
  • johannaolsson on

   Åh va roligt du känner de, precis de jag ville känslan skulle va ☺️ Den är inte alls så stor, ungefär 70 kvm. Men känns större då den är så högt i tak!

   Reply
 3. Julia on

  Wow vilken lägenhet ni har! Gillar verkligen din stil, blir super inspirerad varje gång jag klickar mig in här.

  Det hade varit jätte kul att veta mer om din hårrutin, vad du gör för behandlingar etc. Kram

  Reply
  • johannaolsson on

   Tack!! Vår inredare Anna på a home Stockholm har hjälpt oss hitta de saker vi ville ha. Rekommenderar! Blandaren är köpt på cdon vet jag men resten vet jag inte. Stenen är en sandsten men vet inte exakt namn tyvärr :(

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)