MENU
off duty,Outfits

Casual in London

12:18 | June 27, 2016

Military-mcqueen-1 military-mcqueen-3 military-mcqueen-2 military-mcqueen
Vince little boy teeOne teaspoon shorts  (on sale!),  DL1961 military jacket, Alexander Mcqueen sneakers, Theirry Lasry sunglasses, Nina Ricci bag

I’m in London with visiting my sister and some friends right now and yesterday we went around London in Bikes which is one of my favorite things to do when I’m in town. Of course I had to have some cold brew from Starbucks to get my energy up. I wore this outfit which I have been wearing a lot lately. It’s like my go-to casual outfit for the summer. Another go-to look for me has been this matte lipgloss from Make Up Forever – 1 Aquarouge and my Thierry Lasry sunglasses. Perfect combo!

Jag är i London just nu och hälsar på min syster och några vänner och igår åkte vi omkring i London och cyklade vilket är en av mina favorit saker att göra i London. Såklart var jag tvungen att dricka lite cold brew från Starbucks innan vi åkte iväg för att få upp energi nivån lite! Jag hade på mig denna outfit som jag har haft på mig en del på senaste. Det är typ min go-to off duty look denna sommar. En annan go-to look för mig har blivit detta matta läppglans från Make Up Forever – 1 Aquarouge och mina Thierry Lasry sunglasses. Perfekta kombinationen!

Watch my latest YouTube video from my first day here in my Channel Here.

6 Responses to “Casual in London”

 1. anna on

  hej! älskar din blogg, kan du inte göra ett inlägg om glammig outfit/stil för på poolparty? och ex trädgårdsfester?

  xoxo

  Reply
 2. Agnes on

  Hej Johanna,
  Skulle verkligen vilja ha din rådgivning kring botox. Jag är sugen på att sätta lite i pannan då jag har lite linjer som jag alltid stört mig på. Men jag är endast 25 år, tycker du det är för tidigt att börja? Sedan undrar jag om du känner någon som gjort det eller har någon erfarenhet ifrån det? Så rädd att se stel ut i ansiktet eller att jag ska bli förlamad i ansiktet. Då jag läst om många som fått komplikationer. Vet du något kring det?
  Vore så tacksam för svar!

  Reply
  • johannaolsson on

   Nej, kör på om du stör dig. Be den som lägger in det att bara lägga lite grann om du är rädd, du behöver inte lägga in full dos. Gå till någon som har fått bra rekommendationer, helst om du har en vän som går till samma som du kan se ser bra ut och inte är för stel. Kram.

   Reply
 3. Linn on

  Älskar din blogg men det är så få uppdateringar med flera dagars mellanrum, det känns så tråkigt. Jag önskar mer inlägg! :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)