MENU
Fashion,Outfits

Wang and jeans

12:58 | June 21, 2016

wang-and-jeans-2 Wang-and-jeans-3 wang-and-jeans-1wang-and-jeans-4wang-jeans-6wang-and-jeans-5
Stuart Weizmann shoes, Citizen of Humanity jeans,  Alexander Wang bustier top

I have gone on and on about this top but I don’t think I have actually showed it on yet? Here it is anyway with my favorite pair of jeans at the moment. And like I said I had to go up to a size 6 before it fitted. I’m normally a size 0 or a size 2. But this was really snug but mostly over my boobs where I’m a 75C or a 70D european size.

Jag har tjatat och tjatat om den här toppen men tror inte att jag har visat den än? Här är den i alla fall med mina favorit jeans just nu. Och som jag sa så behövde jag gå upp till en storlek 6 innan den passade. Jag är ju normalt sätt en size 0 eller en size 2. Men denna var super tight men mest över brösten där jag har storlek 75C eller 70D.

3 Responses to “Wang and jeans”

  1. Elle on

    Hej Johanna, får jag fråga vad du har för storlek i din nya militärjacka? jag ska köpa en likadan. Älskar din stil och älskar att du börjat med youtube, du är grym!

    /Elle

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)