MENU
Beauty,Make Up

Contouring look for L’Oréal

10:30 | June 9, 2016

contouring-lorea-johannaIn collaboration with L’Oréal

A make up must for me is contouring and it has been part of my make up routine for a good 10 years or so. What I love about it is that it gives my face definition and especially like to contour my cheekbones and jawbone. A classic look for me when I think that I have done an extra good job with my contouring is to put my hair behind one ear to show off my profile. A good jaw-and cheek-bone action always makes me feel #SelfieReady.

Jag älskar att använda mig av contouring när jag sminkar mig och det har varit en del av min make up rutin i typ 10 år nu. Vad jag älskar med det är att det ger mitt ansikte definition och allt blir inte bara helt platt och enfärgat. Jag gillar speciellt att lägga contour under mina kindben och under käklinjen. En klassisk look för mig när jag tycker att jag har gjort min contour extra bra så gillar jag att dra håret bakom ena örat för att visa den bästa sidan av min profil. Känner mig alltid #SelfieReady när jag fått till kindbenen snyggt!
IMG_1805IMG_1854IMG_1787  L’Oréals Infallible Sculpt is a great product, both for beginners but also if you just want something that can easily be thrown in your bag while you go on vacation and minimize space and effort while you’re away!

L’Oréal Infallible Sculpt är en riktigt bra produkt, både för nybörjare men även om man vill ha någonting enkelt att slänga ner i väskan när man ska på semester för att minimera både plats och ansträngning!

Leave a Reply

  • (will not be published)