MENU
Fashion,Outfits,Spain

Cliff hanger

11:57 | May 31, 2016

IMG_1514IMG_1554-3IMG_1509IMG_1559IMG_1521
Tory Burch Earrings, Opening Ceremony shoes, MLM Label top, Givenchy bag
(adlinks)

Postcard views from Moraira in Spain. Felt so good visiting my mom and dad and my old dog. Spending time with my family gets me so much new energy and inspiration which I love. Before I went I got some new sandals from Opening Ceremony. Great buy except for the fact that they are a little uncomfortable. When I think about ALL of my Opening Ceremony shoes are actually uncomfortable. But I think I can wear them in. I do everything for design haha.

Vykorts vyer från Moraira in Spanien. Var så skönt att få hälsa på mamma och pappa och vår gamla hund. Att spendera tid med familjen ger alltid mig så himla mycket energi och inspiration – älskar det. Innan jag åkte hade jag köpt nya sandaler från Opening Ceremony. Riktigt bra köp förutom att de är fett obekväma. Kanske mindre bra. Nu när jag tänker efter så är faktiskt alla mina skor från Opening Ceremony obekväma och ger mig skoskav. Ändå fortsätter jag köpa haha. Jag gör allt för design.

Leave a Reply

  • (will not be published)