MENU
Beauty

what’s in my date night/party bag

11:04 | May 26, 2016

party-date-night-whats-in-my-bag
Bottega Veneta card holderIphone caseNars Lipstick, Dolce & Gabbana clutch Nars pressed powder, Make up brush
(adlinks)
I’m not really one for over packing and bringing lot’s of stuff when I go out. I like to keep things kind of simple and in the end you really don’t need to bring your whole make up bag with you every time you go out. In case you don’t intend to spend the night somewhere else. Then I would probably include my make up remover wipes. But to me, all you really need is your phone, the lipstick you’re wearing for the night for touch ups and a anti-shine powder (I really need this). I usually go for a yellow one to remove any kind of redness on my face. A proper place to keep all your cards in so you don’t loose them, like a little card holder. And of course a nice bag, then your good to go!

Jag är inte den som tar med mig massvis med saker när jag ska ut. Jag gillar att hålla det ganska enkelt och man behöver faktiskt inte ta med hela sminkväskan ut och släpa rundor på världens största väska. Om man inte planerar att sova någon annanstans än hemma. Då hade jag nog inkluderat mina make up whipes i väskan. Men för mig, allt jag behöver är min telefon – såklart, läppstiftet som jag har på mig för lite touch ups under kvällen, ett anti-shine puder (jag behöver verkligen det), brukar ha ett med gula undertoner för att få bort mina röda. Sedan behöver jag ett ordentligt ställe att ha alla mina kort på så att jag inte blir av med dom, som en liten kort hållare. Och såklart en fin väska, så är man redo att gå!

8 Responses to “what’s in my date night/party bag”

  • johannaolsson on

   Hi Sara, too bad the lipstick got sold out before you had a chance to get it! The shade is Ligura and is a limited edition shade. xx.

   Reply
 1. mici on

  Vad är det för typsnitt på Date night? Och hur har du gjort kollaget? Hur gör du penseldragen som du brukar göra? Skulle bli så tacksam Johanna om du ville svara. Kram

  Reply
  • johannaolsson on

   Hej Mici! Jag gör mina kollage i photoshop och mina typsnitt, penseldrag och looks för mina kollage är något jag tagit fram själv till mitt företag och är tyvärr inte någonting som jag kan dela med mig av. Hoppas att du förstår! Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)