MENU
Inspiration,Interior

Designer home details

20:15 | May 21, 2016

003_760b1773-dc3d-4f03-baf4-3a1a79d7bf2e
Mickey Angelo poster, Spun lightRosenthal vase, Acrylic Pitcher, Versace cup,  La Perla towels, Dinner plate
Flatware set
(adlinks)

Now when the renovations are done the fun can begin! I’m planning to stick to our color scheme even in the detailing but maybe bring in some warmer tones like a sandy beige to pick up that color from our bathroom. But we have already chosen to go with silver hardware and all our buster + punch light switches are in all silver. I really love the spun lamp in Silver by brittish Sebastian Wrong. Think one on each side of the bed would be perfection! I’m generally a gold person but we just thought silver would work better with our type of apartment and to get that cool Scandinavian style. With some Italian designer influences of course! ;) I love the La Perla towels and the price point on them were so good. Definitely an easy way to bring a luxury feel to your home in an affordable way.

Nu när renoveringen äntligen är klar så kan man sätta igång med det roliga – inredning! Planerar mig att hålla mig till färgskalan vi kört på i lägenheten i övrigt men att kanske få in lite mer varma toner som sandigt beige för att fånga upp färgen i badrummet i övriga lägenheten. Vi har redan valt att köra på silver detaljer istället för guld och alla våra ljuskontakter är i hel silver från Buster + Punch. Jag älskar verkligen Spun lampan från brittiska designern Sebastian Wrong. Tror en på var sida om sängen hade varit perfekt! Jag brukar föredra guld överlag men vi kände att silver skulle funka mer till vår lägenhet och för att få fram en kall avskalad skandinavisk känsla. Med lite italienska designer influenser såklart! ;) Älskar verkligen dessa handdukar från La Perla och priset på dom var så himla bra! Definitivt ett enkelt sätt att ge ditt hem en designer känsla till ett bra pris!

2 Responses to “Designer home details”

Leave a Reply

  • (will not be published)