MENU
Fashion,off duty,Outfits

How to turn underwear to daytime wear

12:54 | May 18, 2016

fashion-collage-balmain-gucci-balenciagaThis spring and summer all I want to dress in are silk satin tops and dresses. Clothes that usually qualify as underwear and sleepwear. With the right combination it can look so good, but you can also end up looking like a you-know-what. Everything is about balancing and neutralizing your outfit to create just the amount of sexy that you’re looking for. So, especially for day time, you might want to consider not wearing heels with a satin slip dress – I would neutralize it with a pair of sporty sneakers. My Alexander McQueen sneakers are back again in black (hurry, because they will sell out fast.) If you feel a little uncomfortable not wearing a bra I would recommend going for a fishnet version – also a major trend right now. And if you’re still feeling to naked just throw on a good blazer! And the little mini Gucci Dionysus works perfect with satin and fishnet.

Denna vår och sommar så vill jag bara klä mig i siden toppar och klänningar. Kläder som normalt hade kvalificerats som underkläder. Men med rätt kombination ser det så bra ut, man blir det fel så kan de se rätt illa ut. Allting handlar egentligen om den rätta balansen och att man neutraliserar sin outfit för att skapa den rätta nivån av sexighet. Så, speciellt för dagtid, så skulle jag verkligen rösta på ett par sneakers framför ett par högklackat tillsammans med en siden klänning för att neutralisera. Mina Alexander McQueen sneakers är tillbaka igen i svart (skynda för de kommer sälja ut snabbt igen!) Om du känner dig obekväm med att inte ha en BH så skulle jag rekommendera en fisknäts-version – en annan stor trend just nu. Och om du fortfarande känner dig lite naken så släng bara på en snygg blazer. Den nya lilla mini Gucci Dionysus är så himla snygg till både siden och fisknät tycker jag!

Balmain Blazer, Givenchy satin dress, Balenciaga Perfume, Alexander McQueen sneakersWolford fishnet bra, Gucci Dionysus bag 
(adlinks)

Leave a Reply

  • (will not be published)