MENU
Fashion,Los Angeles,off duty

Tanned leather

11:24 | May 4, 2016

ffffIMG_9c924 IMG_9890 IMG_9924This top is an old favorite from 10 Crosby Derek Lam, I wore it so much last time I was in LA (like 2 years ago) so I had to wear it again now because it gave me vibes! The pants are a new favorite from Uterque, that I have mentioned before. Perfect fit and length on me. I love that they are brown. Trying to find out if brown really is the new black and so far I’m really into it. But I still couldn’t do this outfit without some black pieces ;) I guess that’s more of a wardrobe problem than anything else though. Anyway I love the buttery smooth feel on these, I’m like obsessed with touching my own legs and but while wearing them haha.

Denna toppen är en gammal favorit från 10 Crosby Derek Lam, jag använde den så himla mycket i LA senast jag var där (typ två år sedan) så var tvungen att ha den igen för jag fick vibes! Byxorna är från Uterque, som jag nämnt tidigare. Satt perfekt och bra längd på mig! Älskar att dom är bruna. Försöker känna efter om brunt verkligen är det nya svarta, jag gillar det, men lyckades ju fortfarande inte köra denna outfit utan åtminstone lite svart ;) Men jag antar att det mer är ett problem i min garderob som till väldigt stor del är svart. Hur som, jag älskar verkligen dessa smörigt lena skinn leggings, och jag är liksom lite besatt av att känna mig själv på benen och rumpan för de blir så lena, haha.

I’m Wearing:
Shoes: Paloma Barcelo
Pants: Uterque
Bag: Chanel
Sunglasses: 3.1 Phillip Lim
Top: 10 Crosby Derek Lam

3 Responses to “Tanned leather”

Leave a Reply

  • (will not be published)