MENU
Fashion,Shopping

Denim x4

10:22 | April 29, 2016

Denim1I recently got a new pair of denim from Citizens of Humanity and it is basically the only jeans in my closet right now that I would consider wearing. It doesn’t necessary have to do with the fact that they are awesome (even though they are) but more with the fact that I hate all of my old super skinny jeans. So I think I’m just going to turn those in at H&M for recycling (isn’t it amazing that you can do that?) And here are some of the jeans that I would consider replacing them with. Number 3 is the same model that I bought so I know for sure that I want those because the wash on these looks amazing. I’m also really keen on trying on the insider from Mother which is number 1 and 2. Number 4 is Denim x Alexander Wang that I’d really like to try but they look almost identical to the Citizens of Humanity jeans. But I think the jean material is thicker because the CH is super soft, so it could be a good alternative anyway!

Jag köpte nyss ett par jeans från Citizens of Humanity och det är typ de enda jeans i min garderob just nu som jag hade kunnat tänka mig att ha på mig. Det har väl egentligen inte så mycket att göra med att de är så jäkla bra (även om de är de) utan mer att jag verkligen avskyr alla mina gamla super tighta jeans. Så jag tror att jag kommer lämna in de på H&M för återvinning (är det inte sjukt bra att man kan göra det?) Och här är några nya jeans som jag hade tänkt ersätta de med! Nummer 3 är samma modell som mina andra Citizens of Humanity men i en annan tvätt. Den är jag mest sugen på för jag vet den passar. Men jag är också väldigt nyfiken på the insider från Mother som är nummer 1 och 2. Var meningen jag skulle åkt och provat när jag ändå var i Los Angeles men det blev dumt nog inte av. Nummer 4 är Denim x Alexander Wang som jag verkligen vill prova men de ser nästan identiska ut mot Citizens of Humanity jeansen. Men jag tror att jeans materialet är tjockare på Wang jeansen då CH är super mjuka, så det kan vara ett bra alternativ ändå!

Mother $185, Mother $205 Citizens of Humanity $265 Denim x Alexander Wang $295
(adlinks)

5 Responses to “Denim x4”

 1. julia on

  Kan du inte visa lite mer bilder från ditt hem? jag följer dig på snapchat du la upp en video där du filmade dig i spegeln, var de i ditt hem? såg fantastiskt ut:)

  Reply
  • johannaolsson on

   Hej Julia,

   Jo det kommer så fort allting är relativt klart här hemma. Nu har vi så mycket skit som ligger här överallt så vill i alla fall att det ska kännas städat haha. Men ja det är här hemifrån – kul att du gillar det! :)

   Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)