MENU
Fashion,Outfits,WORK OUTFITS

The best investment piece

9:27 | April 28, 2016

JohannaOlsson-black455 JohannaOlsson-black11 JohannaOlsson-back2234 JOhannaOlsson-Back223 JohannaOlsson-black222Going around LA being in the backseat of a cabriolet completely destroyed my hair game. Can you believe I have actually styled it in these pictures? One cab ride later and gone. Let’s not even discuss how my hair looked when we went from LA to Palm Springs for 2-3 hours. My hair actually whipped my face. Any how, this is my new go-to-outfit. Costume flared pants with tailored length paired with wedges and a top. It’s so easy to just throw on but it looks so put together! I would say definitely invest in a pair of pants like this. So worth the investment to have nice quality and movement on the pants. Just perfect for work outfits, date night, going out paired with a crop top, or a dressier day off. Versatility at it’s best! xx.

Att åka rundor i LA i baksätet av en cabriolet dödade mitt hair-game totalt. Man kan inte ens tro att jag stylat håret på dessa bilder. Men det har jag.. En timme tidigare. En ner cabbad tur senare och poff så var det borta. Låt oss inte ens diskutera hur det såg ut när jag åkte från LA till Palm Springs sådär i 2-3 timmar. Mitt hår piskade på riktigt mig i ansiktet. Hur som helst – detta är verkligen min nya go-to-look. Vida kostymbyxor med skräddarsydda längder ihop parade med wedges och en topp. Så himla enkelt att bara slänga på sig och det ser så uppstyltat ut – vilket jag gillar! Jag rekommenderar verkligen att investera i byxor som dessa. Så värda att lägga en extra slant på att få fin kvalité och rörelse i tyget på byxorna. Perfekt för jobb, date night, utgång tillsammans med en crop top eller en lite finare vardags outfit. Mångsidighet i plagg är bästa! xx.

I’m Wearing:
Top: H&M
Pants: Elizabeth & James (similar here, here, here and here)
Shoes: Paloma Barcelo
Sunglasses: 3.1 Phillip Lim
Bag: Nina Ricci
(adlinks)

3 Responses to “The best investment piece”

Leave a Reply

  • (will not be published)